Info

Info om OpejaSedan 2 januari 2023 har Sabaidee Opeja bytt ägare. Inom kort kommer vi även att byta namn till Somjai Thai Restaurang & take away.

Från vårt kök erbjuds numer endast thaimat med egna recept från södra Thailand. Vi testar att justera ner priset lite för att se om vi kan locka fler kunder med mer konkurrenskraftiga priser. Vi har även infört bonuskort för er som är återkommande gäster med var 11:e rätt gratis.


Det finns flertalet liknande rätter såsom tidigare ägare men de svenskinspirerade alternativen finns inte längre på menyn. Genom fasta och personliga recept, med tydligare innehåll i menyn hoppas vi att ni som kunder kommer uppskatta vår thaimat. 


Både ägare och anställd har tidigare haft verksamheter och lyckades vända en mindre populär thai take away till dubbla/ibland trippla omsättningar då recepten är fasta, vi tar inte inte in billigare råvaror vilket ger dig som kund en trygghet att maten inte smakar olika varje gång och håller god kvalitet. Om ni inte gillar kryddstark mat eller om ni gillar kryddstark mat, säg till kocken så löser vi det. Vi har i grunden inte kryddstark mat så om du vil ha kryddstarkare mat så säg till så löser vi det. Ge oss en chans. Vem vet? Kanske blir vi er nya favorit? Vi har som målsättning att erbjuda högsta kvalitet på båda mat och service och anpassa oss efter kundernas önskemål.


Om Ni har önskemål eller idéer som Ni tycker att vi borde lyssna in - maila oss på thaitakeawayborasab@hotmail.com Besöksadress:


Sabaidee Opeja


Fjällgatan 47


504 61  BoråsEmail:  thaitakeawayborasab@hotmail.comTelefon:


033 - 41 35 20